Skip to main content

Nieuws

Januari 2021
Vanaf 1 januari  2021 is de app voor Android vernieuwd. Je kan nu vanuit de app reageren naar ons voor eventuele wijzigingen, ook zijn de gebieden bijgewerkt en is er een nieuwe kaart beschikbaar met veel meer nieuwe gebieden en gegevens, zie app.

Voor de Apple app zijn we nog bezig om deze te vernieuwen.


Mei 2019
Welkom op de vernieuwde website
Alle gemeentes zijn aangevuld met nieuwe informatie.


Februari 2017
Trots presenteren wij nu ook de Honden Uitlaat Bos App, speciaal voor Android. Deze kost ook € 3,50. 
Vanaf 20 Februari 2017, zijn alle bij ons bekende losloopgebieden voor heel Nederland ingetekend.

Trots presenteren wij de Honden Uitlaat Bos App, speciaal voor de Iphone en Ipad. U kunt deze via App Store kopen voor slechts € 3,50. 


Februari 2016
Vanaf 1 februari 2016 staan alle gemeenten van Nederland vermeld onder de kop gemeenten op de website. De tarieven voor de hondebelasting zijn bijna overal actueel, soms staan er oude bedragen van vorig jaar, dit wordt aangegeven. Ook staan alle dierenambulances bij de gemeentes vermeld. Binnen een gemeente kunnen meerdere ambulacediensten rijden, wij hebben er bewust 1 uitgekozen en op de site geplaatst. Ook zijn alle dierencrematoria en begraafplaatsen te vinden op de site, er wordt nog gewerkt aan een bestand waar alles op plaatsnaam is te vinden.


Januari 2015
Vanaf 15 januari 2015 kan je ons nu volgen op facebook. Ga naar hondenuitlaatbos.nl en volg ons.
Regelmatig zullen er berichtjes opkomen van de nieuwe gebieden en de gemeenten die geinventariseerd zijn.


December 2014
Nieuw: Er is nu ook een App voor de uitlaatgebieden, deze is beschikbaar voor android toestellen.


November 2014

Vanaf 1 november 2014 zijn we begonnen met inventariseren en contact zoeken met beheerders. Ook gaan we vanaf nu actief contact zoeken met mogelijke adverteerders om de kosten van de kaart en het werk te dekken.

Op de kaart staan momenteel alle gebieden van Geldersch Landschap ingetekend, de gemeenten langs de kust staan vermeld en waar en wanneer je met de hond op het strand mag. 

We kregen bericht van de Boswachterij Rijk van Nijmegen dat er in hun regio, vanaf 1 november,  intensief wordt gecontroleerd op loslopende honden. Niet alleen door staatsbosbeheer maar ook door natuurmonumenten en de politie. De laatste maanden is er alleen gewaarschuwd nu wordt u dus bekeurd indien uw hond los loopt op een terrein waar dit niet mag.